Welke kleur laminaat past het beste bij jou?

Vloer

Laminaat is een geliefd product, verkrijgbaar in veel kleurvariaties, structuren en designs. Voor ieder huis is laminaat beschikbaar die goed passend is en precies de juiste sfeer uitstraalt. Maar welke kleur laminaat past bij jouw huis?

Landelijk huis

Heb je een landelijk interieur? Dan zijn brede laminaatplanken een echte aanrader. Brede planken zijn een belangrijk kenmerk van het landelijk wonen. De kleuren die vaak gebruikt worden in het landelijk thema zijn licht. Je kan kiezen voor licht eiken laminaat in je landelijke woning om het plaatje compleet te maken.

Minimalistisch huis

Heb je je woning rustig en minimalistisch ingericht? Geheel licht laminaat past daar uitermate goed bij. Omdat wit rustig oogt combineert het goed met het minimalisme. Maar wist je dat zwart laminaat ook een goede combinatie vormt met een minimalistisch interieur? Door te kiezen voor zwart laminaat en de overige meubels uiteraard minimaal te houden vormt zich een mooi contrast in een minimalistisch huis. Let hierbij op dat het laminaat weinig tot geen groeven bevat om het zo minimaal mogelijk te houden.

Laminaat voor in huis.

Modern huis

Moderne woningen zijn smaakvol en gaan met de tijd mee. Door mee te doen met de laatste trends heb je nooit een saaie vloer in huis die gaat vervelen. De trends veranderen en zo kan je vloer ook van tijd tot veranderen. Bekijk de trends van het moment om erachter te komen welke kleur het beste tot zijn recht komt in je moderne interieur.

Klassiek huis

Klassiek straalt een authentiek gevoel uit en een stukje geborgenheid. Het is net alsof het interieur al decennia lang meegaat als je voor klassiek gaat. Door warme houttinten in je interieur te gebruiken krijgt je woning een knusse sfeer. Het gebruik van donkerbruin laminaat past hier goed bij en een knusse sfeer gaat hand in hand in met een klassieke woning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *