Muur in de woonkamer behangen

Wallpaper

Hoogstwaarschijnlijk heb je de muren in je kamer voorzien van een leuk effen kleur behang of geverfd. Het is een leuk idee om een muur in de woonkamer te behangen. Dit geeft nog meer sfeer aan de woonkamer. Het is leuk om eerst eens inspiratie op te doen over verschillende behang soorten voor in de woonkamer.

Een mooie muur met foto behang

Een van de mogelijkheden op het gebied van behang is fotobehang. Hiermee maak je van de muur in je woonkamer een echte eye-catcher. Omdat je de overige muren waarschijnlijk van een wat rustige kleur geeft springt de muur met het fotobehang er echt uit. Een muur in de woonkamer behangen met foto behang is redelijk eenvoudig en kan je prima zelf doen. Maar lees van tevoren wel even de instructies over hoe je dit het beste kan doen en welke behanglijm je ervoor moet gebruiken.

Kijk ook even naar andere behangsoorten

Er zijn zoveel soorten behang dat je echt even de tijd moet nemen om een goede keuze te maken. Vlies, foto of glasweefselbehang zijn een paar voorbeelden. Iedere behangsoort heeft weer andere eigenschappen. Bij de ene soort behang breng je de lijm aan op de baan behang terwijl bij een andere soort je de behanglijm rechtstreeks op de muur smeert. Daarom is het verstandig om het etiket wat op de rol behang zit even goed door te lezen. Als je deze instructies opvolgt kan het bijna niet misgaan en heb je als eindresultaat een muur met prachtig behang erop.

Behang
Behang achter een kast in de woonkamer.

Het geeft een verrassend effect aan de ruimte

Een muur behangen in de woonkamer geeft de ruimte meteen een andere uitstraling en sfeer. Het is leuk om eens een keer inspiratie op te doen. Dan weet je bijvoorbeeld voordat je echt gaat behangen wat er bijvoorbeeld allemaal mogelijk is op het gebied van foto en of vlies behang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *